Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 87969 - Samba errata package (2.2.7-4.8.0) fails to respond to domain logon or share requests and generates huge numbers of log entries
Summary: Samba errata package (2.2.7-4.8.0) fails to respond to domain logon or share ...
Keywords:
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 86307
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: samba
Version: 8.0
Hardware: i586
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Fenlason
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-04-04 02:57 UTC by Daniel F. Dickinson
Modified: 2014-08-31 23:24 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 18:52:28 UTC


Attachments (Terms of Use)
Samba logs and smb.conf (with full path from root) (deleted)
2003-04-05 15:37 UTC, Daniel F. Dickinson
no flags Details

Description Daniel F. Dickinson 2003-04-04 02:57:14 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i586; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20021003

Description of problem:
After updating samba with the up2date (the GUI version from the System Tools
menu), Samba no longer works (only Samba and Mozilla were updated due to a slow
connection).  rpm -q samba returns 2.2.7-4.8.0.  

Attempting to use smbclient results in a message that the server failed to
respone after some huge number of seconds after a long wait.  Looking at the
logs it seems that this version of Samba is messed up.

I will be attempting to revert to the CD version shortly.  If it doesn't work
I'll add that information here otherwise I'll leave the case as-is.


Version-Release number of selected component (if applicable):
2.2.7-4.8.0

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Upgrade Samba to RHN version
2.Attempt to access a share or do a domain login

    

Actual Results:  1) In Win98SE a message stating that the domain password was
wrong, or the server was not accessible was diaplayed.
2) Connection timed out with smbclient.


Expected Results:  1) Should have found and executed the logon script, and
logged on.
2) Should have connected to the specified share.

Additional info:

Not all errata have been applied.  Not having high speed sucks.

Comment 1 Jay Fenlason 2003-04-04 15:59:52 UTC
Please attach your /etc/samba/smb.conf file and the log file you mentioned, so I
can attempt to reproduce this.

Comment 2 Daniel F. Dickinson 2003-04-05 15:30:01 UTC
Sorry about that.  I accidentally deleted my logs so I reverted to the old samba
and reinstalled the errata package (and got the same problem).  This probably is
for the best anyway since the logs are much smaller since I only tried
connecting once instead of many times with other things being varied on the
theory they were the problem.

Comment 3 Daniel F. Dickinson 2003-04-05 15:37:26 UTC
Created attachment 90923 [details]
Samba logs and smb.conf (with full path from root)

Comment 4 Jay Fenlason 2003-04-08 15:34:56 UTC
Can you try the samba-2.2.7-5.8.0 packages I released yesterday?  They include a
patch that fixes this problem (as well as the critical security fixes).

Comment 5 Daniel F. Dickinson 2003-04-15 02:13:22 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 86307 ***

Comment 6 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:52:28 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.