Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 87770 - link problems with my site
Summary: link problems with my site
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat High Availability Server
Classification: Retired
Component: documentation
Version: beta
Hardware: i686
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Phil Copeland
QA Contact: Brock Organ
URL: www.mysite.com
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-04-02 09:41 UTC by Klio Raptopoulou
Modified: 2007-04-18 16:52 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-12-11 19:12:33 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Klio Raptopoulou 2003-04-02 09:41:35 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)

Description of problem:
problem with links, brocken links

Version-Release number of selected component (if applicable):
version1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:

    

Additional info:

Comment 1 Bill Nottingham 2003-04-02 20:16:43 UTC
Are you using Red Hat HA server, or Red Hat Advanced Server? In what context are
you seeing broken links?

Comment 2 Bill Nottingham 2003-12-11 19:12:33 UTC
closed, no response.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.