Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 87756 - MouseManPlusPS/2 scroll wheel stops working
Summary: MouseManPlusPS/2 scroll wheel stops working
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: XFree86
Version: 1.0
Hardware: i686
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Mike A. Harris
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-04-02 03:14 UTC by Ted Kaczmarek
Modified: 2007-04-18 16:52 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-04-03 03:16:18 UTC


Attachments (Terms of Use)
XFree86 Config (deleted)
2003-04-02 03:15 UTC, Ted Kaczmarek
no flags Details
XFree86 log file (deleted)
2003-04-02 03:16 UTC, Ted Kaczmarek
no flags Details

Description Ted Kaczmarek 2003-04-02 03:14:06 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.9 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20030314

Description of problem:
The scrollwheel on my logitech Mouseman+ stops working, I will attach log and
config. 

Version-Release number of selected component (if applicable):
XFree86-4.3.0-3

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Start X
2.Run for "X" hours (X>24)
3.scrollwheel stops working
    

Actual Results:  scrollwheel stops working

Expected Results:  scrollwheel works

Additional info:

The cursors are cool :-)

Comment 1 Ted Kaczmarek 2003-04-02 03:15:23 UTC
Created attachment 90827 [details]
XFree86 Config

Comment 2 Ted Kaczmarek 2003-04-02 03:16:03 UTC
Created attachment 90828 [details]
XFree86 log file

Comment 3 Mike A. Harris 2003-04-02 19:44:49 UTC
I have this exact same mouse as my main mouse, which I use all the time.
It works just fine using the IMPS/2 protocol, including the wheel working,
and even through a KVM switch (which is unsupported) on 4 computers.

Comment 4 Ted Kaczmarek 2003-04-03 01:58:01 UTC
If I uses IMPS/2 the scroll wheel does not work unless the wheel button is
depressed. This was my experience from day 1 with Phoebe and after. I just
changed from MousemanPlus to IMPS/2, killed X and restarted, the scroll wheel
does not work unless you push down and click it and scroll. I have been running
RH 7.2 and above on this Dell P330, it was never necessary to depress the button
to get the scroll wheel to work. Are their any other packages that could be
affecting this?
This box is rawhided quite a bit.

Comment 5 Mike A. Harris 2003-04-03 03:16:18 UTC
Bugzilla is not a technical support forum.  If you require technical
support, join xfree86@xfree86.org and ask for help there.  You have stated
that a particular mouse does not work, and I have stated that it does in
fact work for me.  Unless I can reproduce the problem that you are seeing
locally, then there is absolutely nothing that can be done about it on our
end.  And as stated above, this is my main mouse, which I use through
a KVM switch on 4 separate computers.

I do not know what your problem is, however it is not a problem on
a clean Red Hat Linux 9 installation with no Rawhide components.

Recommendation: Install Red Hat Linux 9, and if you have problems, join
xfree86@xfree86.org and ask for help.  I also recommend disabling gpm,
and once you have configured X, reboot the computer completely before
starting X.

Closing again as WORKSFORME


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.