Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 87415 - Gnome failure in 7.3/8.0 on Latitude C840
Summary: Gnome failure in 7.3/8.0 on Latitude C840
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda
Version: 8.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact: Mike McLean
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-03-26 19:33 UTC by John Troan
Modified: 2007-04-18 16:52 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-10-16 01:04:24 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description John Troan 2003-03-26 19:33:13 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Start install process
2. Choose "Server" style install
3. Choose automatic config of partitions, changing "/" to 2048MB
4. Under 8.0, install fails here
5. Under 7.3, install runs, but fails at X config (testing video settings).

Additional info:

Comment 1 Michael Fulbright 2003-08-06 15:59:09 UTC
Please try the Red Hat Linux 9 release, it has numerous bug fixes.

Comment 2 Jeremy Katz 2003-10-16 01:04:24 UTC
Closing due to inactivity.  Please reopen if you have any further information to
add to this bug report


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.