Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 86443 - wheel on Logitech Mouseman+ PS2 stops working
Summary: wheel on Logitech Mouseman+ PS2 stops working
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: XFree86
Version: 1.0
Hardware: i686
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Mike A. Harris
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-03-22 01:24 UTC by Ted Kaczmarek
Modified: 2007-04-18 16:52 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-04-03 13:34:46 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Ted Kaczmarek 2003-03-22 01:24:34 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.9 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20030314

Description of problem:
On a phoebe install which is now more of a rawhide test box :-), I have observed
a few quirks when changing the mouse protocol from PS/2 to MouseManPlusPS/2. The
latest being that after some period of time the wheel no longer scrolls. 


Version-Release number of selected component (if applicable):
XFree86-4.2.99.902-20030220.1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Edit XF86Config to use "Protocol" "MouseManPlusPS/2"
2. Run X
3. After 12 hours or so wheel no longer works
    

Actual Results:  mouse wheel loses scroll capabilities

Expected Results:  mouse wheel continues to have scroll capabilities

Additional info:

Dell Precision 330 with the dreaded Nvidia GTS card. I am NOT using nvidia
binary :-)
Any other info I can provide that will be of use let me know.
kernel-2.4.20-2.54
gpm-1.19.3-25

Comment 1 Mike Chambers 2003-03-22 03:15:40 UTC
Try updating to the latest XFree packages on Mik'e site that is version 4.3 to
see if that fixes the problem.  If the problem still exists after upgrading,
please attach your XFree config file and Log file.

ftp://people.redhat.com/mharris/testing/unstable/XFree86/4.3.0-2.1/i386

Comment 2 Mike Chambers 2003-03-22 03:16:19 UTC
Um, er that should be Mike's site as in Mike Harris hehe.

Comment 3 Mike A. Harris 2003-04-03 13:34:46 UTC
Use IMPS/2 protocol instead.  Works perfectly for me with a Logitech
Mouseman+ Wheel.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.