Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 86294 - "edit this query" doesn't work after selecting a preset query
Summary: "edit this query" doesn't work after selecting a preset query
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Bugzilla General
Version: 2.17
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium vote
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-03-19 03:05 UTC by Roland McGrath
Modified: 2007-04-18 16:52 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-03-27 21:28:14 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Roland McGrath 2003-03-19 03:05:11 UTC
Description of problem:

After selecting a preset query, "edit this query" leads to a blank form,
not one with the preset query's details filled in.

Version-Release number of selected component (if applicable):

The little black line says 2.17.1.

How reproducible:

100%

Steps to Reproduce:
1. Have stored a preset query before.
2. Click on one of your "Preset Queries" footer links.
3. Click on "Edit this query".
    
Actual results:

Empty query form.

Expected results:

Prefilled query form matching the preset query.

Additional info:

This makes me sad.  I want bugzilla to make me happy.

Comment 1 Mike McLean 2003-03-27 01:21:12 UTC
I think this might be a dup of bug#86130

Comment 2 Roland McGrath 2003-03-27 21:28:14 UTC
That (86130) might have been the failure mode, I don't recall.
However, the problem no longer happens for me.  It now works right.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.