Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 86254 - Wrong path in config_vars.mk gives mod_jk build errors
Summary: Wrong path in config_vars.mk gives mod_jk build errors
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: httpd
Version: 8.0
Hardware: i686
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Joe Orton
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-03-18 08:50 UTC by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 16:52 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-04-09 16:31:54 UTC


Attachments (Terms of Use)
Correct the LIBTOOL path for use by autoconfig scripts (deleted)
2003-03-18 08:51 UTC, Need Real Name
no flags Details | Diff


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHSA-2003:139 high SHIPPED_LIVE : Updated httpd packages fix security vulnerabilities. 2003-04-09 04:00:00 UTC

Description Need Real Name 2003-03-18 08:50:22 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.5 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020809

Description of problem:
The path in the LIBTOOL variable setting of 
/usr/lib/httpd/build/config_vars.mk seems to be left over from the 
original build of httpd, and points to a nonexistent directory
on the disk.

It caused the rebuild of the mod_jk source RPM from apache
to fail. Because it was found by the autoconfig script of
the mod_jk package, the only fix I could find for this, was to edit
config_vars.mk

Version-Release number of selected component (if applicable):
httpd-devel-2.0.40-11

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Download the tomcat-connectors source RPM from:
http://jakarta.apache.org/builds/jakarta-tomcat-connectors/jk/release/v1.2.2/rpms/tomcat-connectors-1.2.2-1jpp.src.rpm
2.install it with rpm --install 
3.edit the tomcat-connectors.spec file to make sure only buildjk20 is defined to
be 1, and change paths containing "httpd2" to "httpd"
4. run rpmbuild -ba /usr/src/redhat/SPECS/tomcat-connectors.spec, and it will
fail because of the reported bug
    

Additional info:

Comment 1 Need Real Name 2003-03-18 08:51:30 UTC
Created attachment 90638 [details]
Correct the LIBTOOL path for use by autoconfig scripts

Comment 2 Joe Orton 2003-04-01 16:15:16 UTC
This has been fixed in Raw Hide for a while, and the fix will be included in an
upcoming erratum.

Comment 3 Mark J. Cox 2003-04-09 16:31:54 UTC
An errata has been issued which should help the problem described in this bug report. 
This report is therefore being closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files, please follow the link below. You may reopen 
this bug report if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHSA-2003-139.html



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.