Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 85985 - kickstart device command not working.
Summary: kickstart device command not working.
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda
Version: 9
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact: Mike McLean
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-03-11 21:46 UTC by Mike McLean
Modified: 2007-04-18 16:51 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-10-05 03:07:33 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Mike McLean 2003-03-11 21:46:11 UTC
Tried something like 

device scsi aic7xxx --opts=verbose

in ks.cfg, but this option did not make it into modules.conf (neither anaconda's
or the one in sysimage).

Comment 2 Jeremy Katz 2003-04-02 05:09:21 UTC
We read the kickstart config after the module is loaded so there's not a lot we
can do.  Have some ideas on how to move things around written on a sheet of
paper beside my desk that I should dump here instead :)

Comment 3 Jeremy Katz 2004-10-05 03:07:33 UTC
Added a nonet and nostorage option so that you can load needed devices
with options via your ks.cfg.  


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.