Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 85588 - Starting help spawns xterm which doesn't disappear
Summary: Starting help spawns xterm which doesn't disappear
Keywords:
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: eCos
Classification: Retired
Component: ConfigTool
Version: 2.0 beta 1
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: John Dallaway
QA Contact: John Dallaway
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-03-04 19:12 UTC by Jonathan Larmour
Modified: 2007-04-18 16:51 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-06-20 16:20:05 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Jonathan Larmour 2003-03-04 19:12:12 UTC
Description of problem:

Starting help spawns an xterm (with title "sh") which doesn't disappear.
Evidently to run htmlview. It doesn't even disappear when htmlview exits... it
evidently is running "more" on the htmlview output, and waits for you to press
space.

(And incidentally gnome-help-browser started by htmlview on RHL 7.2 can't even
cope properly with /opt/ecos/ecos-2.0b1/html/index.html - it adds in extra bullets.)

Comment 1 Alex Schuilenburg 2003-06-20 16:20:05 UTC
This bug has moved to http://bugs.ecos.sourceware.org/show_bug.cgi?id=85588


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.