Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 84735 - Kudzu enter loop configuring Philips Toucam Pro webcam?
Summary: Kudzu enter loop configuring Philips Toucam Pro webcam?
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: kudzu
Version: phoebe
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Bill Nottingham
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-02-20 22:41 UTC by Alessandro Polverini
Modified: 2014-03-17 02:34 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-02-21 00:24:44 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Alessandro Polverini 2003-02-20 22:41:54 UTC
Description of problem:
I plugged the webcam on my pc and then started phoebe beta3.
At boot time, kudzu popped out telling "The following sound card has been added:
Philips PCVC740K Toucam Pro [pwc]"
By pressing "Configure", the same screen come up and up several times (at least 10).

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Install phoebe
2. shut down
3. install webcam
4. power up pc
5. wait for kudzu asking what to do and press "configure", several times

Expected results:
The webcam configured after the first time.

Additional info:
none.

Comment 1 Bill Nottingham 2003-02-21 00:24:44 UTC
It has 10 audio USB devices.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.