Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 83916 - Some (already translated) strings show in English
Summary: Some (already translated) strings show in English
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: redhat-config-samba
Version: phoebe
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Brent Fox
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-02-10 01:57 UTC by Michelle Kim
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-02-11 00:35:38 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Michelle Kim 2003-02-10 01:57:57 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020830

Description of problem:

While running redhat-config-samba, I realize that few strings shown in English
are already translated in po files. They should show in Korean (or in any other
languages)

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. in LANG=ko_KR.eucKR; redhat-config-samba 
2. press Preference -> Server Setting or just press Add button
3. Look at "Basic", "Security", "Access" label etc.
    

Additional info:

Comment 1 Miloslav Trmac 2003-02-10 17:20:56 UTC
If/when fixing that, please make sure the generated smb.conf
doesn't have the translated versions. Thanks.

Comment 2 Brent Fox 2003-02-10 18:00:16 UTC
mkim: what version are you running?  It looks fine for me with
redhat-config-samba-1.0.3-1

Comment 3 Michelle Kim 2003-02-11 00:35:38 UTC
I used 1.0.1 version which was included in beta 4 by default. I checked with the
latest version and as you said, it is fine with redhat-config-samba-1.0.3-1 
Thus, I am resolving this bug. Thank you -- Michelle 


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.