Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 83734 - Package Installer doesn't report status correctly in text install
Summary: Package Installer doesn't report status correctly in text install
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: anaconda
Version: phoebe
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact: Mike McLean
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-02-07 17:58 UTC by Jason Dixon
Modified: 2007-04-18 16:50 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-02-07 20:21:24 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Jason Dixon 2003-02-07 17:58:08 UTC
Description of problem:
During the package installation of the installer, the package install status
percentage is not reflecting the download percentage as it did in previous
versions.  Basically, it reports 0% until the download is complete, then flashes
"100%" before moving on to the next package.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Install Red Hat beta phoebe via ftp/text install.

Steps to Reproduce:
1.  Install via ftp/text method.
2.
3.
    
Actual results:
See above.

Expected results:
That the correct progress (10%, 20%, ... 100%) will be reported during the
download/install.

Additional info:

Comment 1 Michael Fulbright 2003-02-07 20:21:24 UTC
This has been the behavior for at least 4 or 5 releases best I can recall.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.