Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 83533 - system monitor crash
Summary: system monitor crash
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnome-system-monitor
Version: 9
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Havoc Pennington
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks: 79579 CambridgeTarget
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-02-05 12:05 UTC by Gene Czarcinski
Modified: 2007-04-18 16:50 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-10-27 19:21:50 UTC


Attachments (Terms of Use)
backtrace (deleted)
2003-02-05 12:06 UTC, Gene Czarcinski
no flags Details
Second crash backtrace (deleted)
2003-02-16 17:52 UTC, Gene Czarcinski
no flags Details

Description Gene Czarcinski 2003-02-05 12:05:52 UTC
Description of problem:
The gnome-system-monitor crashed.  Backtrace attached

Version-Release number of selected component (if applicable):
2.0.3-2

8.0.93 + rawhide as of Feb 4 2003.

Comment 1 Gene Czarcinski 2003-02-05 12:06:49 UTC
Created attachment 89858 [details]
backtrace

Comment 2 Havoc Pennington 2003-02-13 17:33:03 UTC
Have you seen this more than once, or any way to reproduce? Or was it just 
a random thing that happened one time?

Comment 3 Gene Czarcinski 2003-02-13 20:11:07 UTC
Only saw it once so it may be a fluke.  It happened and I got a backtrace so I
reported it.  I doubt it is worth much effort right now.

Comment 4 Gene Czarcinski 2003-02-16 17:51:52 UTC
I am again see this more often (now on beta5).  I am attaching the backtrace.  I
believe that I was in Processor Listing display and had clicked on the eggcups
process.  After restarting the monitor, I found that the eggcups process was not
(no longer?) running.  At the time of the crash, the monitor had been running
for about 20 hours.

Comment 5 Gene Czarcinski 2003-02-16 17:52:51 UTC
Created attachment 90116 [details]
Second crash backtrace

Comment 6 Gene Czarcinski 2003-10-27 19:21:50 UTC
OBE


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.