Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 83435 - openoffice profile failure in 1.0.2-1
Summary: openoffice profile failure in 1.0.2-1
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: openoffice.org
Version: phoebe
Hardware: All
OS: Linux
high
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jakub Jelinek
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks: 79578
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-02-04 06:13 UTC by Warren Togami
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-02-07 00:06:46 UTC


Attachments (Terms of Use)
patch to /usr/bin/ script (deleted)
2003-02-04 06:14 UTC, Warren Togami
no flags Details | Diff

Description Warren Togami 2003-02-04 06:13:31 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20030131

Description of problem:
openoffice-1.0.2-1 from Rawhide improperly runs the "Workstation Install"
program rather than the application if the user already had .openoffice and
.sversionrc from the previous version.  The startup script that copies the
default profile is broken.

This is just a reminder to apply Jakub's patch that fixes this behavior.

Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice-1.0.2-1

Comment 1 Warren Togami 2003-02-04 06:14:26 UTC
Created attachment 89834 [details]
patch to /usr/bin/ script

Posting for reference so others can patch it before this hits Rawhide.

Comment 2 Jakub Jelinek 2003-02-07 00:06:46 UTC
Should be fixed in openoffice-1.0.2-2.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.