Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 83349 - GRUB not booting on Tyan Tahoe II
Summary: GRUB not booting on Tyan Tahoe II
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: grub
Version: 9
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact: Glen Foster
URL:
Whiteboard:
: 83351 (view as bug list)
Depends On:
Blocks: 79579
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-02-03 03:08 UTC by Lamar Owen
Modified: 2007-04-18 16:50 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-06-29 20:44:55 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Lamar Owen 2003-02-03 03:08:59 UTC
Description of problem:
After a successful install of GinGin4 (phoebe 2), the system will not reboot.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Phoebe 2 release.

How reproducible:
Always.

Steps to Reproduce:
1.Install 
2.reboot
3.See garbage after a GRUB string.
    
Additional info:

Tyan Tahoe II 440FX motherboard with dual Pentium II 266.
Adaptec AHA2940UW
Seagate ST15150N 4.2GB HD
ES 1370 sound card
Hauppage BT878 TV card.
Intel eepro100 NIC
Avance Logic ALG2064i graphics (anaconda reports an ELSA GLoria-L)

Repeatable with a different VGA card.

Comment 1 Lamar Owen 2003-02-03 04:53:07 UTC
*** Bug 83351 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 2 Jeremy Katz 2003-02-04 19:47:43 UTC
Did this work in 8.0?  Does it work if you comment out the splashimage line from
grub.conf?

Comment 3 Jeremy Katz 2003-06-29 20:44:55 UTC
Closing due to inactivity.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.