Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 83237 - evolution sometimes starts galeon instead of selected browser
Summary: evolution sometimes starts galeon instead of selected browser
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: evolution
Version: phoebe
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-01-31 18:33 UTC by Daniel Resare
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-31 20:10:15 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Daniel Resare 2003-01-31 18:33:58 UTC
Description of problem:

After I tried to have galeon as my default browser, set in Preferred
Appications, evoution now uses galeon for all web links in emails, even after i
switched back to mozilla as preferred browser.

Version-Release number of selected component (if applicable):
evolution-1.2.1-4

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. create a new account and log into it
2. start up evolution (selecting no incoming email is ok)
3. start writing an email with an url in it, close it and select "save"
4. open up the email in drafts(?)
5. Select galeon as Default Web Browser in gnome-default-applications-properties
6. Click the web-browser icon on the panel and go through the galeon first time 
   guide
8. Switch back default web browser to mozilla
9. click the link in your email

Actual results:
the web address is opened in galeon

Expected results:
the address opened in mozilla

Additional info:

Comment 1 Jeremy Katz 2003-01-31 20:10:15 UTC
gnome-libs has changed in rawhide to hardcode the use of htmlview in rawhide,
which should fix this.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.