Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 83012 - Untranslated strings in redhat-config-packages
Summary: Untranslated strings in redhat-config-packages
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-packages
Version: 9
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-01-29 15:30 UTC by Mattias Dahlberg
Modified: 2007-04-18 16:50 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-06-11 19:50:00 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Mattias Dahlberg 2003-01-29 15:30:15 UTC
I'm running a Swedish installation of Phoebe2.

First when running "redhat-install-packages" I noticed that "Computing package 
dependencies" was untranslated. This one I couldn't even find in the .po file.

More English messages (although translated in the .po file):

* Preparing system update
* Before modifying the packages... [snip]
* Completed System Preparation

* A package group can have both standard and extra package members... [snip]
* Select the extra packages to be installed:
* Package information
* Full name: None
* Size: None

Comment 1 Jeremy Katz 2003-02-10 01:41:45 UTC
Fixed in cvs and will be in 1.1.6-1

Comment 2 Mattias Dahlberg 2003-02-11 12:36:55 UTC
Thanks.

But when using redhat-install-packages I still get English versions of:

* Preparing System Update
  Before modifying the packages...

* Completed System Preparation


Comment 3 Jeremy Katz 2003-02-11 17:41:32 UTC
The first was fuzzy for some reason, got unfuzzied when I updated po.  Second
wasn't marked for translation which I've fixed and redone an update-po.  Fixes
for these will be pulled in when I do 1.1.7 for translation updates

Comment 4 Mattias Dahlberg 2003-02-13 10:58:26 UTC
It also says "Done" when the installation has finished. But maybe that's fixed 
in CVS as well?


Comment 5 Mattias Dahlberg 2005-06-11 19:50:00 UTC
Closing this old bug.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.