Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 82644 - vim-X11 package is not installed when ticking off VIM in the 'editors' box
Summary: vim-X11 package is not installed when ticking off VIM in the 'editors' box
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: comps
Version: 8.0
Hardware: All
OS: Linux
medium
low
Target Milestone: ---
Assignee: Tim Powers
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-01-24 13:10 UTC by Scott R. Godin
Modified: 2007-04-18 16:50 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-24 17:56:31 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Scott R. Godin 2003-01-24 13:10:02 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.6 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020830

Description of problem:
X is installed, vim is installed, gvim is not. had to go find it and install
manually. 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.install from scratch
2.choose packages custom or otherwise
3.make sure to select vim and X 
    

Actual Results:  gvim (aka vim-X11*.rpm) is not installed

Expected Results:  gvim gets installed with all the rest of vim

Additional info:

Comment 1 Bill Nottingham 2003-01-24 17:56:31 UTC
Added as an optional component.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.