Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 82626 - cant get past partition step exception occurs
Summary: cant get past partition step exception occurs
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda
Version: 8.0
Hardware: i586
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact: Mike McLean
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-01-24 03:44 UTC by brandon jager
Modified: 2007-04-18 16:50 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-29 21:57:29 UTC


Attachments (Terms of Use)
dump log (deleted)
2003-01-24 03:47 UTC, brandon jager
no flags Details

Description brandon jager 2003-01-24 03:44:54 UTC
Description of problem: Cant get through the partition step on any one of the
three possible partition utilities, gives me the following error.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:Happens every time.  I was able to load this Version ( of Linux
) on an older 300 mghz pc i  have so it has something to do with my new setup.


Steps to Reproduce:
1.  try to load linux
2.
3.
    
Actual results:  resets pc


Expected results:


Additional info:

Comment 1 brandon jager 2003-01-24 03:47:34 UTC
Created attachment 89565 [details]
dump log

Comment 2 Lee Momtahan 2003-01-24 11:10:40 UTC
I'm getting this too.

If its hardware related I am IBM Thinkpad X22. I had redhat 7.3 on this box 
running fine before.

Gonna try to simplify my partition table (without anacodna) and retry.

PS. As a newbie I don't know how to read the dump anaconda writes to floppy, 
otherwise I'd post that here. Can anyone send me a link on how to do that (from 
Windows)!

Comment 3 Lee Momtahan 2003-01-24 15:22:10 UTC
Hi, i made the mistake to use a Redhat 7.3 boot diskette (bootnet.img) and 
when i used the Redhat 8.0 boot image (bootnet.img again) the problem has gone 
away. Maybe that will work for you too!

Comment 4 Michael Fulbright 2003-01-27 17:27:04 UTC
The installer died looking for previous logical volumes (LVM) on your drives.
I'm guessing you don't have LVM on your drives currently?

How do you have your drives partitioned?

Comment 5 brandon jager 2003-01-28 22:16:12 UTC
I flashed my system bios with an update and was then able to get through the 
partitioning it still gave me a couple errors but was able to get through it.  

Answer to the question above.

I had my disk in every imaginable state.  1. Completely empty not formatted, 2. 
one drive fat 3.  Already partioned with / /boot /swap /home ( by using my 
mandrake disks and none of these worked.  I also used fdisk /mbr that didn't 
help either.

Comment 6 Jeremy Katz 2003-01-29 21:57:29 UTC
Okay, we have a workaround in our current codebase that will be in the next
release to handle this more gracefully.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.