Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 82401 - Typo in firstboot when installing packages from the docs CD
Summary: Typo in firstboot when installing packages from the docs CD
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: distribution
Version: phoebe
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Tammy Fox
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks: 79578
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-01-21 20:58 UTC by Bernd Bartmann
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-23 20:29:11 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Bernd Bartmann 2003-01-21 20:58:13 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20021003

Description of problem:
When installing all the manual from the Docs CD in firstboot there is a typo:
aRed Hat Linux x86 Installation Guide
The "a" is not needed. Also I noticed that none of the package descriptions from
the docs CD are translated into german.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Install the manuals from the Docs CD using firstboot.
2.
3.
    

Additional info:

Comment 1 Brent Fox 2003-01-23 18:47:57 UTC
Is the string actually in the main firstboot window or is it in the dialog
window that appears when you press the "Install" button?

Comment 2 Bernd Bartmann 2003-01-23 19:15:17 UTC
It's in the dialog after pressing the install button in the Add/Remove packages
screen.

Comment 3 Brent Fox 2003-01-23 19:37:14 UTC
This is probably from the comps file on the Docs cd.  

Comment 4 Tammy Fox 2003-01-23 20:29:11 UTC
Thanks for the catch. I fixed the comps file in CVS so it will be
correct for the next cut of the CD.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.