Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 8212 - boot with chinon 535 drive loops in scsi
Summary: boot with chinon 535 drive loops in scsi
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Doug Ledford
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-01-05 20:39 UTC by John Bruce
Modified: 2007-04-18 16:25 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-04-14 17:59:05 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description John Bruce 2000-01-05 20:39:32 UTC
I have upgraded to 6.0 and cannot boot with the chinon 535 cdrom drive
attached to my Adaptec 2940 U card.  When scsi is looping through the
attached devices, it gets to the chinon drive and goes into some kind of
loop where it says it is trying harder.  I have been using this drive for
years on both win95 and older versions of Redhat.  I would like to
continue to use it to play my audio cds.  Right now I have the power cable
disconnected to make it easier to go back and forth on my dual boot system
win95/linux.  When I had a Sound Blaster 16 with scsi, I had to make a
change because the cdrom was responding with a code X'03' during boot
initialization.  I can send you that code if it would help.  I am
preparing to purchase the redhat 6.1 soon so I would like to find out what
is wrong and get it fixed.  Thanks

John Bruce
spjrb@aol.com

Comment 1 Alan Cox 2000-08-08 18:48:39 UTC
Did 6.1/6.2 fix it ?


Comment 2 John Bruce 2000-08-10 06:44:39 UTC
No 6.1 did not fix the problem.

Comment 3 John Bruce 2002-12-17 19:59:45 UTC
I no longer have the Chinon 535 drive attached to my system. I have upgraded to
RH8.0. I still have the drive so can test it with 8.0 if desired.

Comment 4 Stephen John Smoogen 2003-01-24 00:01:52 UTC
Please test the drive with Red Hat Linux 8.0 and fill in that information in
this bug report.

Thankyou

Comment 5 Jay Turner 2003-04-14 17:59:05 UTC
Closing out due to bit-rot.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.