Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 81882 - anaconda crashes after transferring install image to HD
Summary: anaconda crashes after transferring install image to HD
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda
Version: 8.0
Hardware: athlon
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact: Mike McLean
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-01-14 20:35 UTC by Raphael Jacquot
Modified: 2007-04-18 16:49 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-02-07 20:43:46 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Raphael Jacquot 2003-01-14 20:35:51 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.3a) Gecko/20021212

Description of problem:
Anaconda crashes in gnome-canvas by passing a NULL pointer for the canvas (in
gnome-canvas, around line 1300)
My machine is composed of
- Leadtech K7NCR18G
- Duron 1100
- 256 M of 333 Mhz Memory

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.
Start the install
2.
answer a few questions
3.
Crash after transferring to HD

Additional info:

Comment 1 Raphael Jacquot 2003-01-14 20:47:00 UTC
ok, that's not the cause.
I get  4 warnings however
(anaconda:90): GnomeCanvas-CRITICAL **: file gnome-canvas-path-def.c: line 1142
(gnome_canvas_path_def_any_closed): assertion `path != NULL' failed

now, it seems it's not the canvas, but the X server crashing

Comment 2 Raphael Jacquot 2003-01-14 20:53:05 UTC
apparently, installing "everything" seems to cure the heiseibug... wierd


Comment 3 Raphael Jacquot 2003-01-14 21:21:15 UTC
...not!
I get the "installation ended unexpectedly", again

Comment 4 Michael Fulbright 2003-01-15 17:11:17 UTC
The error you are seeing is a warning that occurs even on successful installs.

Have you tested your media?

Comment 5 Michael Fulbright 2003-02-07 20:43:46 UTC
Closing due to inactivity. If you have more information to add please reopen.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.