Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 81370 - kdeinit problem during X startup, possibly sound driver related
Summary: kdeinit problem during X startup, possibly sound driver related
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: kdebase
Version: 1.0
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Ngo Than
QA Contact: Ben Levenson
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks: 79578
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-01-08 16:31 UTC by Sammy
Modified: 2007-04-18 16:49 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-15 15:56:26 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Sammy 2003-01-08 16:31:50 UTC
With XFree86-xdm-4.2.99.3-20021230.3 (and .4) when I am login in  
a window pops up telling me it cannot start kdeinit. After hitting OK 
button the desktop starts up but there are no sounds. When I do 
ps -ef I do see kdeinit processes running, so whatever this is affecting 
arts. 
 
Everything works fine with XFree86-xdm-4.2.99.3-20021230.0. 
 
I am not sure whether this is a XFree86 or KDE problem, if KDE 
please reassign.

Comment 1 Mike A. Harris 2003-01-15 12:05:24 UTC
Reassigning to kdebase first in case this is an arts issue, but it
sounds like a kernel sound driver issue perhaps.  Hard to say.

Comment 2 Sammy 2003-01-15 15:56:26 UTC
Whatever it was, it is resolved using the kde/kernel/XFree86(.6). Closing. 


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.