Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 79133 - eth device settings not updated when OK hit
Summary: eth device settings not updated when OK hit
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-network
Version: 8.0
Hardware: i686
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Harald Hoyer
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-12-06 03:46 UTC by Need Real Name
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-12-16 09:42:15 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Need Real Name 2002-12-06 03:46:23 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.3a) Gecko/20021205

Description of problem:
run redhat-config-network
change eth1 from DHCP to static, puting in the IP settings
click OK
click active to "ifup eth1"
watch redhat-config-network use DHCP to try and configure eth1.

If you hit apply first, it will work OK.

OK in the eth1 dialog should save eth1's settings, so activate works

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
 

Additional info:

Comment 1 Harald Hoyer 2002-12-16 09:42:15 UTC
neat now notices the user.. thx


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.