Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 78956 - Sendmail fails to work if started by postfix
Summary: Sendmail fails to work if started by postfix
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: postfix
Version: 8.0
Hardware: i586
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: wdovlrrw
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-12-03 22:41 UTC by Karl F. Larsen
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-12-03 22:41:26 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Karl F. Larsen 2002-12-03 22:41:17 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i586; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020830

Description of problem:
When I boot up the computer it comes up normal but sendmail does not work for
e-mail. Trying to test a new rpm of sendmail I got it started working properly.
Later I discovered any rpm of senmail works if I start it manually after booting up.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Boot up the computer
2.Send an e-mail
3.use #sendmail -q to send the e-mail
	

Actual Results:  The manual #sendmail -q does send out all the stored mail.

Expected Results:  Sendmail should send out any mail it gets.

Additional info:

Comment 1 Karl F. Larsen 2002-12-04 22:12:11 UTC
        It is now apparent that there is nothing wrong with Sendmail or
Postfix. What is wrong is my inability to understand either system. This is
compounded by the Red Hat manuals which are mutually counter-dict-ave. The
Mail Transport Agent Switcher does not work as shown in the manual. When I
use #/sbin/service postfix stop it fails. I'm convinced that some
interaction between postfix and sendmail account for my problem. I have
wasted 3 days of work trying to fix this problem and must now just quit.



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.