Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 78923 - Can't change firewall setting from high
Summary: Can't change firewall setting from high
Keywords:
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 76500
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-securitylevel
Version: 8.0
Hardware: i686
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Brent Fox
QA Contact: Ben Levenson
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-12-03 16:55 UTC by Alan McCaig
Modified: 2007-04-18 16:48 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 18:50:15 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Alan McCaig 2002-12-03 16:55:38 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Description of problem:
when installing Redhat 8.0 i chose to have medium security. After installation 
and started setting stuff up i noticed no one from outside localhost could 
connect or nmap me. i checked the firewall setting which was on high i changed 
it to normal and still no one could connect. i checked it again and for some 
reason which i dont knwo it was back on high ive tryed turning it completly 
off and it will still go back to high. ive tryed changing it through gui and 
also using teh setup command. Still can't get trafic from outside and get get 
setting of high think it is a bug in the software

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.open up firewall config
2.change setting from high security
3.save it then try to connect and cant go back in and it is on high secutiy 
again it is as if it dont save it
	

Actual Results:  it never saved teh setting

Expected Results:  shoudl have saved it

Additional info:

Comment 1 Harald Hoyer 2003-01-09 13:35:01 UTC
assigning to correct component

Comment 2 Brent Fox 2003-01-09 19:22:56 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 76500 ***

Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:50:15 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.