Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 78502 - CD not mounted, command not started for audio CD/video DVD
Summary: CD not mounted, command not started for audio CD/video DVD
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: magicdev
Version: 8.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Owen Taylor
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-11-24 18:19 UTC by Toralf
Modified: 2007-04-18 16:48 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-13 23:47:22 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Toralf 2002-11-24 18:19:31 UTC
Description of Problem:
Automatic mount or CD/DVD player player startup simply does not work on my setup.

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.1.3-1


How Reproducible:
Every time

Steps to Reproduce:
1. In gnome-cd-properties, enable Data CDs: Mount CD when inserted, Audio CDs:
Run command when CD is inserted", DVD (Video): Run command when DVD (video) is
inserted
2. Insert data or audio CD, or video DVD.

Actual Results:
Not a lot, although it may seem like *some* attempt is made to access drive,
judging from LEDs on the unit, noise produced etc,

Expected Results:
CD mounted, or application started.

Additional Information:
Device:
Pioneer DVD-ROM ATAPIModel DVD-106S 012 cdrom (ide-cdrom version 4.59)

magicdev appears to be running correctly.

Comment 1 Owen Taylor 2003-01-13 23:47:22 UTC
Fixed in 1.1.4-1


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.