Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 78345 - sndconfig will not setup the Creative SB AWE32
Summary: sndconfig will not setup the Creative SB AWE32
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: sndconfig
Version: 8.0
Hardware: i586
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Bill Nottingham
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-11-21 16:32 UTC by Need Real Name
Modified: 2014-03-17 02:32 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-11-21 17:27:31 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Need Real Name 2002-11-21 16:32:58 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98)

Description of problem:
sndconfig(ver 0.68) runs and tries to detect the ISA sound card. After a couple 
of minutes it returns with "A ISAPNP sound card was found in your system. The 
details are: Model:Creative SB AWE32 PnP WaveTable". After respondig OK to the 
next prompt it returns with, "A sound sample will now be played. Again I 
respond with OK. This time it returns with, "The following error occured 
running the modprobe program:
/lib/modules/2.4.19-16mdk/kernel/drivers/sound/sb.0.gz:init_module:No such 
device
modprobe:insmod
/lib/modules/2.4.19-16mdk/kernel/drivers/sound/sb.0.gz failed modprobe:insmod 
sound-shot-y failed

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Running sndconfig 
2.
3.
	

Actual Results:  See description above.

Expected Results:  Should set up sound system and play test sound files.

Additional info:

I was running Mandrake Linux 6.5 with no problems running sndconfig. This sytem 
had no hardware changes. I only tried to install Mandrake 9.0

Comment 1 Michael Lee Yohe 2002-11-21 17:27:25 UTC
Yuck - why is it that you are still booting the Mandrake kernel on a Red Hat setup?

Comment 2 Bill Nottingham 2002-11-21 17:53:40 UTC
Sorry, we don't support mandrake.

Comment 3 Need Real Name 2002-11-21 22:13:20 UTC
When sndconfig starts the disclaimer reads "Send bugs to bugzilla.redhat.com. 
Excuse me for living. I thought I was doing you a favor. I couldn't care less 
about using Linux in a serious manner. 



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.