Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 77604 - kernel 2.4.18-17.7.x decomprimation hangs
Summary: kernel 2.4.18-17.7.x decomprimation hangs
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel
Version: 7.3
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Arjan van de Ven
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-11-10 16:06 UTC by Need Real Name
Modified: 2008-08-01 16:22 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-30 15:40:11 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Need Real Name 2002-11-10 16:06:57 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows 98)

Description of problem:
kernel write uncompressing linux.... and then hangs with message
'ran out of input data'
  - System halted

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.installed kernel kernel-2.4.18-17.7.x.i386.rpm by rpm -ivh
2.copy vmlinuz-2.4.18-17.7.x to dos partition or to fd0
3.boot from diskete in fd0 or loadlin vmlinuz from dos part.
	

Actual Results:  loading ...........
uncompresing linux ...

  ran out of input data

 - System halted


Expected Results:  normal linux dekompression a then ramdisk dekompression ..

Additional info:

If I use lilo or make bootdisk by mkbootdisk then kernel load is OK
I make bzImage from the kernel source kernel-source-2.4.18-17.7.x.i386.rpm and 
boot bzImage - the error is the same. In RH8.0
is the same problem in new kernel. Previous version of RH kernels
were OK. I download Linus kernel 2.4.19 and make bzImage and no error
appear. I reproduce this bug on P-100, PII-400, PIII-500

Comment 1 Bugzilla owner 2004-09-30 15:40:11 UTC
Thanks for the bug report. However, Red Hat no longer maintains this version of
the product. Please upgrade to the latest version and open a new bug if the problem
persists.

The Fedora Legacy project (http://fedoralegacy.org/) maintains some older releases, 
and if you believe this bug is interesting to them, please report the problem in
the bug tracker at: http://bugzilla.fedora.us/



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.