Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 77334 - Tux Racer without sound
Summary: Tux Racer without sound
Keywords:
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: tuxracer
Version: 8.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
low
Target Milestone: ---
Assignee: Ngo Than
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-11-05 09:35 UTC by udippel
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-11-05 09:35:34 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description udippel 2002-11-05 09:35:27 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.6 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020830

Description of problem:
Tried my best (can play Audio-CDs, VCDs, MP3s, Chromium (!!)), but Tux Racer
remains silent

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. start Tux Racer
2.
3.
	

Actual Results:  Tux Racer starts,
no sound

Expected Results:  sound should be audible

Additional info:

Comment 1 Ngo Than 2002-11-05 17:54:51 UTC
Problem is that tuxracer needs smpeg to have sounds, but smpeg was removed in
8.0 (license problem). 

You have to rebuild tuxracer with smpeg yourself, it will work again.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.