Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 7723 - XF86Config not configured properly when Microsoft Intellimouse selected during install
Summary: XF86Config not configured properly when Microsoft Intellimouse selected durin...
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-12-10 07:15 UTC by Kevin J. English
Modified: 2015-01-07 23:40 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-09 21:06:30 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Kevin J. English 1999-12-10 07:15:44 UTC
I performed a custom install.  During the install, I selected the entry
for the PS/2 Microsoft Intellimouse.

When I initially tried to start X-windows, my mouse cursor zipped off to
the upper right hand corner of the screen.  No matter how vigorously I
moved the mouse it would very rapidly return to the upper right hand
corner of the screen.

I had to manually change the Protocol value in the Pointer section of
the /etc/X11/XF86Config file from "PS/2" to "IMPS/2" to get X windows to
work.  The install should have handled this configuration issue.

This is related to Knowledge Base request 209, but I think that this is a
legitimate install issue. It took me several hours to figure this out.

Comment 1 Jay Turner 2000-02-09 21:06:59 UTC
This issue is resolved in the latest installer from RawHide.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.