Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 77126 - Installer hangs while reading package information
Summary: Installer hangs while reading package information
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-kickstart
Version: 8.0
Hardware: i686
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Brent Fox
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-11-01 15:07 UTC by Ruan Viljoen
Modified: 2007-04-18 16:48 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-11-05 20:41:04 UTC


Attachments (Terms of Use)
Comment (deleted)
2002-11-01 15:07 UTC, Ruan Viljoen
no flags Details

Description Ruan Viljoen 2002-11-01 15:07:44 UTC
Created attachment 915134 [details]
Comment

(This comment was longer than 65,535 characters and has been moved to an attachment by Red Hat Bugzilla).

Comment 1 Michael Fulbright 2002-11-01 16:21:04 UTC
It appears the custom comps file you have created may have problems.

If you attempt to install from an unmodified tree does it work?

Comment 2 Ruan Viljoen 2002-11-04 07:26:33 UTC
We have not tweaked the installation at all, except for building the kickstart 
file.  If I install from that same ftp location, without the ks file, the 
install works fine.The comps file has not changed at all.

Comment 3 Michael Fulbright 2002-11-05 20:40:55 UTC
Ok I understand - remove 'Minimal' from the end of the kickstart file.

This appears to be a bug with the ks generation program.

Comment 4 Brent Fox 2002-11-06 19:46:47 UTC
Yep.  Fix committed to cvs.  I removed the "Minimal" and "Everything" choices
since they aren't in comps.xml anymore.  Should be fixed in
redhat-config-kickstart-2.3.3-5.  Thanks for your report.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.