Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 77040 - Network load monitor does not display outgoing traffic
Summary: Network load monitor does not display outgoing traffic
Keywords:
Status: CLOSED UPSTREAM
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnome-applets
Version: 8.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Mark McLoughlin
QA Contact: Mike McLean
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-10-31 09:05 UTC by Per Steinar Iversen
Modified: 2007-04-18 16:48 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-13 02:56:40 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Per Steinar Iversen 2002-10-31 09:05:00 UTC
Description of Problem:

The network load monitor does not display outgoing traffic.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:

Always

Steps to Reproduce:
1. Copy a large file to another machine. The displayed network load remains low.
2. Copy the same file back, the network load is now 100%
3. 

Actual Results:

No load displayed for outgoing traffic.

Expected Results:

Also outgoing traffic should be displayed or contribute to the displayed load.

Additional Information:

Comment 1 Havoc Pennington 2002-11-04 21:27:50 UTC
We should also report this on bugzilla.gnome.org and add links from each bug to
the other.

Comment 2 Havoc Pennington 2003-01-13 02:56:40 UTC
Upstream as http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=103291



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.