Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 76975 - "Allow bold text" option doesn't allow bold text
Summary: "Allow bold text" option doesn't allow bold text
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: vte
Version: 8.0
Hardware: i686
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Nalin Dahyabhai
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-10-30 14:33 UTC by Scott Hankin
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-14 04:02:06 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Scott Hankin 2002-10-30 14:33:36 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020830

Description of problem:
When running zsh, my prompt is set to '%B[hostname]%b '.  This normally causes
the prompt to be in bold text.  With gnome-terminal, it does not do so.  There
is no difference whether the setting box is checked or unchecked.  In xterm, the
prompt is displayed in bold text.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Run zsh
2. set prompt='%B[xyz]%b '
3. Notice the new prompt is not in bold text
	

Actual Results:  The new prompt is displayed in plain text.

Expected Results:  The new prompt is displayed in bold text.

Additional info:

Comment 1 Havoc Pennington 2002-10-30 14:41:15 UTC
This is fixed in newer vte. (not yet in rawhide I don't think)

Comment 2 Nalin Dahyabhai 2003-01-14 04:02:06 UTC
Closing, fixed in Raw Hide (vte-0.9.2-1 and later).


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.