Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 7583 - mod_php3 and mod_perl don't run together in default install
Summary: mod_php3 and mod_perl don't run together in default install
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Secure Web Server
Classification: Retired
Component: mod_php3
Version: 3.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Preston Brown
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-12-04 16:55 UTC by weave
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-01-13 15:46:12 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description weave 1999-12-04 16:55:20 UTC
First of all, this is for secureweb-3.1-1 as shipped with RH 6.1 Prof.

I tried enabling both mod_perl and mod_php3 by uncommenting entries in
httpd.conf.  The server started and quickly died with no error messages,
nor any log entries.

Believe it or not, changing the order of how the modules load in httpd.conf
so mod_php3 loads BEFORE mod_perl fixed it

Comment 1 Preston Brown 2000-01-13 15:46:59 UTC
I'm not sure what configuration file you are using, but I have just verified
that for Secure Web Server 3.1, mod_php3 is listed before mod_php in httpd.conf.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.