Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 7544 - Selecting icons on desktop leaves traces
Summary: Selecting icons on desktop leaves traces
Keywords:
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Preston Brown
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-12-03 15:56 UTC by David Balažic
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-05-05 17:22:36 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description David Balažic 1999-12-03 15:56:51 UTC
When I do select of icons on GNOME desktop, so that a box appear, which I
drag to hold the desired icons, then the line making up this box leaves
traces. So if I press the left mouse button on the desktop ( not over an
icon ) and drag it around and then release the button, then the screen will
be filed with traces of that line. I think this appeared with around
XFree86 3.3.3 IIRC, on RH6.0 that time.
I have a Riva TNT card, use the SVGA server, have no background picture.
I didn't notice any other display corruption yet.

I installed from the RH6.1i386 ISO image avalible for download.

Comment 1 Preston Brown 2000-02-04 04:45:59 UTC
This was fixed in 6.1.

Comment 2 David Balažic 2000-02-14 07:45:59 UTC
What 6.1 ?
I am reporting this for Redhat i386 V6.1
XFree86 packages are 3.3.5-3

Comment 3 Preston Brown 2000-02-14 16:29:59 UTC
hmm, please try our 3.3.6 XFree86-SVGA package from rawhide and tell us if it
solves your problems.

Comment 4 David Balažic 2000-02-23 07:20:59 UTC
XFree-SVGA-3.3.6( I think -10 ) still has the bug.
And 3.3.6-11 from RH6.2beta-piglet too.

Comment 5 Preston Brown 2000-05-05 17:22:59 UTC
this is a TNT driver bug.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.