Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 7523 - LILO install bug
Summary: LILO install bug
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
high
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-12-02 22:53 UTC by general
Modified: 2015-01-07 23:39 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-09 14:38:40 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description general 1999-12-02 22:53:06 UTC
If you try to install Linux on a multipartitioned machine, you encounter a
nasty bug when the time comes to install LILO.  Even if you don't actually
have a bootable O/S on the other partition, the LILO setup will try to set
it as a boot option--and you can't install LILO until you remove that
non-bootable partition as a boot option.

Comment 1 Jay Turner 2000-02-09 14:38:59 UTC
We are now checking for valid bootsectors on the partitions listed in lilo
config, so this is no longer a problem.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.