Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 7437 - Don't manage to bring up plip1
Summary: Don't manage to bring up plip1
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Michael K. Johnson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-11-30 10:13 UTC by mazet
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-06 05:56:15 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description mazet 1999-11-30 10:13:27 UTC
I try to bring up interface plip1 on a update RH 6.1 system
and get :

SIOCSIFADDR: No such device
plip0: unknown interface: No such device

In /var/log/message, I get :

insmod: /lib/modules/2.2.12-20/net/plip.o: init_module: Device or resource
busy

Any clue ?

             Laurent

PS: Sory for my previous repport about ispell-(dict), I have just under-
stood how to use the query form

Comment 1 Cristian Gafton 2000-01-04 22:27:59 UTC
Assigned to dledford

Comment 2 Bill Nottingham 2000-02-06 05:56:59 UTC
Add:

alias parport_lowlevel parport_pc

to /etc/conf.modules.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.