Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 7135 - LILO causes INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE BSOD
Summary: LILO causes INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE BSOD
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: lilo
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Michael K. Johnson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-11-19 08:01 UTC by Stephen Rasku
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-04 17:09:35 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Stephen Rasku 1999-11-19 08:01:56 UTC
I have been having this problem for sometime, now.  Whenever I reboot from
Linux back into NT I get the INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE Blue Screen of Death.
This started happening to me when I had Red Hat 5.2.  I downloaded,
compiled,and installed version 21 of LILO.  I have upgraded to RH6 since
then.  Currently if I do rpm -q lilo, it reports:

	lilo-0.20-2
	lilo-0.21-6

I don't think it should be reporting two different versions for the same
program.

If I run /sbin/lilo -v, I get:

	LILO version 21

Comment 1 Cristian Gafton 2000-01-04 22:27:59 UTC
Assigned to dledford

Comment 2 Stephen Rasku 2000-02-04 05:01:59 UTC
I have upgraded my motherboard from a 90 MHz Pentium to a 600 MHz Athlon and I
haven't seen the problem since.  If you want me to help you track it down, just
reopen the bug and let me know.

Comment 3 Stephen Rasku 2000-02-04 05:03:59 UTC
Hey, why I can't close this bug?


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.