Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 7047 - Pump can't access my @Home DHCP server
Summary: Pump can't access my @Home DHCP server
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: pump
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Erik Troan
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-11-16 15:57 UTC by jonathan_bayer
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-23 20:52:23 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description jonathan_bayer 1999-11-16 15:57:03 UTC
I am trying to get a RedHat 6.1 system running on a 486/66 with 32 meg of memory onto the @Home network.  The network board has been tested by setting a static IP and connecting it to my home network.  I modified the ifup script to send a machine name on the pump line since @Home requires that.  But, pump never returns any information.  It always returns a failure.

Comment 1 Erik Troan 2000-02-23 20:52:59 UTC
This works in pump 0.7.8, available from ftp://people.redhat.com/ewt/pump-0.7.8/


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.