Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 6917 - Install Error (and fix suggestion)
Summary: Install Error (and fix suggestion)
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 6.0
Hardware: All
OS: Linux
medium
low
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-11-11 05:03 UTC by tevans
Modified: 2015-01-07 23:39 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-09 13:27:17 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description tevans 1999-11-11 05:03:36 UTC
When installing RedHat 6.0, I've received the error "'mount
failed" two different times.  Your online FAQ mentions some
possible solutions, but both times for me it's been because
I forget to hit the space bar to select my root partition
to format (/dev/hda1) in my case.  You really, really
should mention this in your FAQ also.

Comment 1 Jay Turner 2000-02-09 13:27:59 UTC
We now default to formatting the root partition on installation, so this is much
less of a problem.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.