Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 6786 - netscape barfs on mailto URLS
Summary: netscape barfs on mailto URLS
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: netscape
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Bill Nottingham
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-11-07 00:16 UTC by Pickering, Timothy
Modified: 2017-12-18 22:38 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-11-08 15:57:57 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Pickering, Timothy 1999-11-07 00:16:29 UTC
in addition to the worsed stability w.r.t. java after
upgrading to RH 6.1, clicking on a mailto URL causes
netscape to lock up and spin its wheels:

lothar[4]> rpm -qa | grep netscape
netscape-communicator-4.7-1.1
netscape-common-4.7-1.1

lothar[5]> chkfontpath --list
Current directories in font path:
1: /usr/share/fonts/default/Truetype
2: /usr/X11R6/lib/X11/fonts/misc:unscaled
3: /usr/X11R6/lib/X11/fonts/100dpi:unscaled
4: /usr/X11R6/lib/X11/fonts/75dpi:unscaled
5: /usr/share/fonts/default/Type1
6: /usr/share/fonts/default/ghostscript
7: /usr/share/OS2
8: /usr/X11R6/lib/X11/fonts/jmk
9: /usr/X11R6/lib/X11/fonts/freefont
10: /usr/X11R6/lib/X11/fonts/misc
11: /usr/X11R6/lib/X11/fonts/Type1
12: /usr/X11R6/lib/X11/fonts/Speedo
13: /usr/X11R6/lib/X11/fonts/100dpi
14: /usr/X11R6/lib/X11/fonts/cyrillic
15: /usr/X11R6/lib/X11/fonts/75dpi

every mailto i've tried does the same thing and i have to go
and kill -9 the netscape process by hand.

my machine is an AMD K6-2 300 with 256 MB of RAM that was
upgraded from 6.0 to 6.1.

Comment 1 Pickering, Timothy 1999-11-07 21:22:59 UTC
oh my god, am i stupid.  i tried a mailto on my work machine and it
worked fine.  turned out to be a problem with my .signature file on my
home machine (it's a pipe and no program was attached to it).  i'll go
crawl under a rock now.......

Comment 2 openshift-github-bot 2017-12-18 22:38:37 UTC
Commits pushed to master at https://github.com/openshift/openshift-docs

https://github.com/openshift/openshift-docs/commit/f3ccc0912df8f0e4c3d5fabda2c8a41528f6a8e1
Issue 6786 Fix

https://github.com/openshift/openshift-docs/commit/862a13a990f2604dbedddfacb9c4eb6e6c87e058
Merge pull request #6866 from ahardin-rh/online-basic-walkthrough

Issue 6786 Fix


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.