Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 6714 - Instalation problem
Summary: Instalation problem
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
high
high
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-11-04 11:41 UTC by arifilho
Modified: 2015-01-07 23:39 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-09 03:11:54 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description arifilho 1999-11-04 11:41:58 UTC
Hi,

I'm having problems to install redhat 6,1. I have a machine
with redhat 6.0 installed and working, but I would like to
reinstall this machine, therefore it served only of tests.

First I tried to give boot for the compact disc direct and
to choose the Server Install option. Ah, graphical mode
also did not work. I typed "text" in the installation.

It didn't work, after to ask for name of the machine and
IPs addresses (gateway, dns...), gives to error of
installation "/usr/bin/anaconda... "

I knew there is an instalation updates, but exactly thus I
tried without success.

Ok, I downloaded the files: "boot-RHEA-1999:044.img" and
"updates-RHEA-1999:045.img". I had problems to download
then using wsftp of windows, therefore the archives have
":" in the name same (only detail...). I've downloaded the
files from linux. I transferred the archives to windows,
modifying the names to "boot.img" and "updates.img".
Through "\dosutils\rawrite.exe", I recorded 2 disks (boot
and updates).
I booted from the diskette and I typed: "linux updates
text", I inserted 6.1 cdrom and later it it asks for to the
disk of "anaconda update", I inserted the disk of "update",
and then the installation starts. I chose the name of the
machine and the IPs. Also I chose Server Installation.
Exactly the same error, when reading the packages gives
error. I made procedure the same and chose custom, it
appeared to choose format of the passwords (shadow and
MD5...) and when reading the packages, exactly the same
error!

What I have that to make?

I was for linux and I lowered there for same imgs. I
transferred the archives to windows, modifying the names to
" boot.img " and " updates.img ". Through "
\dosutils\rawrite.exe ", I recorded 2 disks (boot and
updates).
I gave boot for the diskette and I typed: " linux updates
text ", I placed cdrom 6.1 and later it it asks for to the
disk of " anaconda update ", I place the disk of " update
", and then the installation starts. I chose the name of
the machine and the IPs. Also I chose Serving installation.
Exactly error, when reading the packages gives error. I
made procedure the same and chose custom, I appeared to
choose format of the passwords (shadow and MD5...) and when
reading the packages, exactly error!

What I have that to make? Certainly I am errando in some
place, where?

Best regards,

Ari

Comment 1 arifilho 1999-11-04 11:45:59 UTC
I'm member of a Brazilian List of linux and others have the same
problem.

Comment 2 Jay Turner 1999-11-30 14:20:59 UTC
Please send the full text of the error message which you are receiving as that
is really the only way that we are going to be able to diagnose the problem you
are seeing.

Comment 3 Jay Turner 2000-02-09 03:11:59 UTC
Closing bug due to lack of activity.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.