Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 66852 - Intel 440GX with Adaptec 7896 onboard
Summary: Intel 440GX with Adaptec 7896 onboard
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel
Version: 7.3
Hardware: i686
OS: Linux
high
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Arjan van de Ven
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-06-17 19:12 UTC by Jorge Santiago
Modified: 2007-03-27 03:54 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-06-18 06:34:46 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Jorge Santiago 2002-06-17 19:12:19 UTC
Description of Problem:Intel 440GX - Load system from NFS - system installs 
perfectly, but once you reboot the box to bring it up for the first time it 
times out querying the SCSI devices (AIC7xxxx) Adaptec 7896. It times out on 
all the devices (Device offline) on both channels and then the system panics.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:Either CD install (7.3) or NFS install


Steps to Reproduce:
1. Install RedHat Linux 7.3 on an Intel 440GX (Adaptec 7896 onboard)
2. 
3. 

Actual Results:System installs fine, but will not come up on the reboot.


Expected Results:


Additional Information:

Comment 1 Arjan van de Ven 2002-06-17 20:53:16 UTC
Did you install the SMP kernel ?
The 440GX motherboards have a serious bios bug that requires to use the SMP kernel

Comment 2 Jorge Santiago 2002-06-18 05:23:53 UTC
No, I did not install with Kernel-SMP support - I'll try it now

Comment 3 Jorge Santiago 2002-06-18 06:34:42 UTC
I have installed RedHat Linux 7.3 off NFS with "linux apic" and then added 
Kernel-SMP option. System is working 100%. 
Thank you for your support.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.