Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 6496 - Xconfigurator has a typo when probing for DEC TGA
Summary: Xconfigurator has a typo when probing for DEC TGA
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: Xconfigurator
Version: 6.0
Hardware: alpha
OS: Linux
low
low
Target Milestone: ---
Assignee: Matt Wilson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-10-29 13:18 UTC by mchampig
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-09 06:21:43 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description mchampig 1999-10-29 13:18:04 UTC
This is a nit, but might confuse a newbie. :-) When probing
for a DEC TGA it does find it, but the text for the probing
mentions the DEC TGA as a 21040 chip. This is incorrect.
The chip is a 21030. The 21040 is an ethernet chip and this
might possibly confuse someone new to Alpha/Linux. In any
case it's a typo and I assume the text is in Xconfigurator
in the probe code.

Comment 1 mchampig 1999-10-29 13:44:59 UTC
Just a quick addendum...you may need to update the new graphical
install package for 6.1 too. I haven't seen the new installer but
I'm sure there is some type of X configurator and the typo may have
carried over.

Comment 2 Matt Wilson 2000-02-09 06:21:59 UTC
The pcitable was rewritten for 6.1.  Please make sure it's correct there.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.