Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 6437 - ypserv (or something related) hangs machine
Summary: ypserv (or something related) hangs machine
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: ypserv
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Cristian Gafton
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-10-28 01:53 UTC by Steve Joiner
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-01-27 19:12:10 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Steve Joiner 1999-10-28 01:53:24 UTC
After installing 6.1, I enabled ypserv and ypbind as normal
to setup my machine as an NIS server.  Now, when I reboot,
everything seems fine until the last step of initialization
"starting linuxconf" which seems to take a long time to
finish.  After that, the machine slows to a crawl.  Logging
in takes a minute or so during which I get the message:

yp_all: clnt_call: RPC: Timed out

Comment 1 Bill Nottingham 1999-10-28 15:58:59 UTC
Try restarting ypbind.

Comment 2 Bill Nottingham 1999-10-29 15:12:59 UTC
Hmm... is portmap running?
Also, are you using yourself as a ypserver?

Comment 3 Bill Nottingham 1999-10-29 15:16:59 UTC
(also, are you using the errata ypserv?)

Comment 4 Cristian Gafton 2000-01-27 19:12:59 UTC
closed dues to lack of feedback


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.