Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 63794 - neat-control doesn't display devices
Summary: neat-control doesn't display devices
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-network
Version: 8.0
Hardware: i386
OS: Linux
high
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Ngo Than
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks: 81720
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-04-18 19:41 UTC by Tammy Fox
Modified: 2007-03-27 03:52 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-02-27 06:23:59 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Tammy Fox 2002-04-18 19:41:14 UTC
If you run neat-control before running neat, /etc/sysconfig/networking/devices
is empty. Thus, neat-control doesn't display any interfaces even though
they exist.After running neat, the files are created, and neat-control
displays the configured interfaces.

Comment 1 Trond Eivind Glomsrxd 2002-04-22 21:00:43 UTC
Than: Can you fix this in the errata branch? Run the same init as "neat"

Comment 2 Ngo Than 2002-04-23 09:08:48 UTC
yes, i'm tyring to fix it now ;-)

Comment 3 Ngo Than 2002-04-23 15:59:05 UTC
it's fixed in CVS

Comment 4 Trond Eivind Glomsrxd 2002-04-23 16:46:37 UTC
Both errata branch and HEAD?

Comment 5 Ngo Than 2002-04-24 08:49:32 UTC
only in errata branch, will commit into HEAD today

Comment 6 Tammy Fox 2003-01-07 22:23:54 UTC
Did you ever commit this to HEAD? It is still happening on RHL 8.0 with
redhat-config-network version 1.1.20-1.

Comment 7 Harald Hoyer 2003-01-08 10:18:42 UTC
seems like he never did it... grr.. will do, thx tammy

Comment 8 Harald Hoyer 2003-01-13 15:19:30 UTC
new packages to test available at:
ftp://people.redhat.com/harald/redhat-config-network/1.1.87-1/
ftp://people.redhat.com/harald/rhpl/0.74-2/

Comment 9 Tammy Fox 2004-02-27 06:23:59 UTC
This looks fixed in FC1, redhat-config-network-1.3.6-1.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.