Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 636 - play file.au doesn't work
Summary: play file.au doesn't work
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: sox
Version: 5.2
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1998-12-28 20:02 UTC by mitr
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1998-12-29 00:16:59 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description mitr 1998-12-28 20:02:40 UTC
Well, I have to confess that I don't understand the intent
of the author of /usr/bin/play. I don't know whose error it
is. But I had to change it to be able to play files using
        play foo.au
-----------------------
--- play	Sun Oct 11 07:59:00 1998
+++ /usr/bin/play	Mon Dec 28 20:30:18 1998
@@ -64,6 +64,6 @@
     fi

     # Best to always use highest quality output for sound.
-    sox $fopts -t ossdsp -w -s /dev/dsp $@
+    sox -w -s $fopts $@ -t ossdsp /dev/dsp
   fi
 fi
------------------------
I'm not sure whether this is OK (for example it seems that
the effects should be preceded by -e), but at least the
simple case works.
            Mirek

Comment 1 David Lawrence 1998-12-29 00:16:59 UTC
I was not able to replicate any difficulty with the play command on a
test machine.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.