Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 6313 - No cursor in Xwindows
Summary: No cursor in Xwindows
Keywords:
Status: CLOSED DEFERRED
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: mouseconfig
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
high
high
Target Milestone: ---
Assignee: Matt Wilson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-10-24 19:58 UTC by pupsterxero
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-09 06:53:34 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description pupsterxero 1999-10-24 19:58:43 UTC
In 6.0 of Redhat my old Logitech Mouseman 96 worked
properly with nothing wrong at all. Since then i changed to
a Logitech Mouseman+ and Redhat 6.1, and now, when I enter
Xwindows, I dont get a cursor no matter which Logitech
option I pick or if I pick Microsoft Compatable. It is a
Serial mouse if your wondering.

Thank you.

Comment 1 Robert L. Cochran Jr. 1999-12-04 05:21:59 UTC
I'd like to confirm this problem. I just installed Red Hat Linux 6.1. I
selected the Gnome confirguration, using a Microsoft Intellimouse 1.1A PS/2
Compatible mouse and a Dell D1226H monitor using a Diamond Viper video card
with the Riva 128 chipset and 16 Mb RAM. My mouse pointer disappears at the
slightest movement of the mouse and moves around the screen wildly. I just
can't get control of it so that I can login at the login screen.

Comment 2 Matt Wilson 2000-02-09 06:53:59 UTC
This has been fixed in our next release.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.