Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 6017 - mounting of non-linux filesystem fails after install
Summary: mounting of non-linux filesystem fails after install
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-10-17 03:07 UTC by Dave J. Andruczyk
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-21 21:26:26 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Dave J. Andruczyk 1999-10-17 03:07:05 UTC
When doing an install to a laptop, an existing set of
partitions was detected (dos, and OS/2 ? (according to
fdisk).  After setting mountpoints for them in the installer
(/dos, and /os2).  upon booting a warning was generated
saying the mountpoint fails to exist.  creating /dos and
/os2 fixed it. (minor missing command somewhere in the
installer)

Comment 1 Cristian Gafton 2000-02-15 22:21:59 UTC
installer problem

Comment 2 Jay Turner 2000-02-21 21:26:59 UTC
Fix in the latest beta.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.